Myskväll =)

Heej =)
Vi  sitter allihopa och kollar på seriepremiären av Flashforward.. super spännande =)
Det är en actionserie där alla i hela världen förlora medvetandet i 2 min och 17 sekunder. :O Det orsakar så klart kaos i hela världen! tänk bara alla plan som störtar, alla operationer som avbryts, hur många mångs bilar som krockar! riktigt läskigt.. Tänk om det skulle hända på riktigt :O shit aså.. gillar inte att få sådana tankeställare :S!
/Annie

Godday! :D
Hoppas att allt är bra i stugan! Vi sitter och myser hemma hos Annie, sista fredagen på höstlovet. Det är så sorgligt att lovet har gått så fort men det har varit ett helt underbart lov med många guldstunder :) Och detta är så klart en av dem för det är alltid underbart att träffa den fantastiska fyran <3
Love you all!
/Amanda <3

♥♥


Teknikum :P

Heej :)
 
Tiden tar sig snabbt framåt :O Redan klarat av 1 och en halv månad typ :)
De går framåt iallafall :) Amanda och jag ägnar sjukt mkt tid till matte.. och Ängla och Sara kör lektioner på brandstationen.. :P Men jus nu har Ängla packat väskan och dragit iväg till Kreta en vecka. FUSK! men de är hon som får svininfluensan XD hihi nä de får vi inte hoppas! lyxigt iallafall :)

Hade nyss min 5 inställda lektion denna vecka :P( elller hade och hade men ändå) riktigt nice. och imån är det fridlufsdag..stadsvandring typ :/ men ahh hoppas de blir bra :) bättre än skola iallafall :)

På söndag ska jag me Amanda till ullared och kolla lite sen nästa helg tar vi tåg ner till syrran i Malmö och shoppar loss lite .. riktigt nice (y)

PUSS OCH KRAM /ANNIERSS 2.0