Regnig måndag

Tja!

Hoppas du haft en bra dag! Det har jag också fast väldigt annorlunda kan man säga... I skolan så var temat kärlek, vi kollade på film och snackade kärlek hela dagen typ. I matsalen hade lärarna dukat upp långbord för att bjuda oss på en lite extra god middag och faktiskt så fick vi efterrätt, glass & jordgubbar! Det var mumma :P

När skoldagen var slut så drog Annie och jag net till stan för att kolla lite, men så fort vi kollar ut så börjar det att ösregna men vi ger oss ut ändå. När vi cyklat en liten bit så tänker vi att det är bäst om vi stannar under ett tak tills regnet går över men vi hittar inget bättre än en lexställning som täckte lite halvdant så vi bestämmde oss för att cykla ändå. Väl framme så var vi helt dyngis men det gick ändå :P Haha, Annie kom hem med en ny bikini, linsvätska och jag med en t-shirt och ett hårspänne :)

Haft en bra dag?

Kram /Amanda

Kommentarer
Postat av: Annie

hehe typiskt oss ! så smart! min blomma då :O höhö

2009-06-08 @ 21:52:52
Postat av: jannica

Förlåt om reklam känns påhoppande men jag måste berätta om en sida som verkligen fungerar . gratismode , jag har varit medlem i några månader och redan fått hem 3 presentkort , vilket tyder på att det verkligen fungerar det går snabbt att samla ihop poäng och det är nya tävlingar varje vecka där man kan vinna allt från trisslotter till mobiltelfoner. Bli medlem via min länk så får du extra poäng och även jag får poäng, http://www.gratismode.se/?c=48217. kramar :)

2009-06-09 @ 14:42:03
Postat av: Lana

Jag har varit och bada på fyrishov idag med en lärare för att klara G i idrott! :D

haha

kärleks tema, låter kul!

2009-06-09 @ 16:38:45
URL: http://kidnappad.blogg.se/
Postat av: caroline

svar: okej, min hund är en blandras, men mest lapphund :) själv då? :p

2009-06-09 @ 17:14:55
URL: http://carolinekero.blogg.se/
Postat av: d

trycker du på denna länk så kan du amnäla dig till veckans blogg:

http://boze.blogg.se/2009/june/hejhej-2.html

2009-06-16 @ 11:48:25
URL: http://boze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0