F**k U!

Hej !

Just nu sitter jag och Annie hemma hos mig efter att ha varit ute och gått en stund, vi gick till evedal och doppade fötterna, mysigt.. Där mötte vi även Sara som nyss åkt hem från oss.

Vi tycker att Växjö är otroligt dött, vart är allt folk lixom?! :P Vad gör alla, idag har det ju ändå varit fint väder så lite folk borde varit på stranden, men icke.

Denna låten plus Annies alla irriterande hejaramsor ifrån lägret gnager på min hjärna! Aaaw!



Hoppas att ni har det bra i en mer livfull stad!
Kram Amanda & Annie

Funderingar som kliar i skallen.

Todilitodilitoo!

Sitter och tänker, det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, framförallt två saker...

Något som kan förändra mitt liv de tre närmaste åren, det verkar ju spännande och kul men också lite läskigt och kanske tillockmed dummt. Och jag har chansen att påverka men samtidigt så är jag rädd för att sätta ner min fot. Det lustiga är att jag inte vet vad som är bäst för mig och mina nära :/ Ska man våga men jag kan ju lixom inte ångra mig när det väl är bestämt, för det är ju inte jag som är mittpunkten, bara en stor del i sidan :/

Nästa sak som snurrar är snäppen sorgligare, en person i min närhet har tagit livet av sig... Jag vet inte hur mycket mer jag behöver säga men det är väldigt konstigt att tänka på att personen inte finns mer och att den gjorde det frivilligt och fördarvade för de andra :( Men nu har personen förhoppningsvis fris och jag önskar att den vilar i frid.

Usch det är inte sådär perfekt som jag önskar att det ska vara men en liten sak glädjer mig iallafall, men det kan jag inte berätta förens på torsdag :P

Hoppas att det är bra med dig och att du inte deppade sönder av mina deppiga funderingar :/ Kram /Amanda

tidningen :)

Heej
http://www.smp.se/nyheter/kronoberg/kronobergs-4-h-arets-lagertopp(1431874).gm

 Är antagligen med i Smålandsposten imån.. men här är artikeln :P
sjukt roligt hur dom ändrar vad man sa .. :P

/Annie

Rixläger <3

Heej alla underbara :)
Nu har jag äntligen tid att skriva (och ork) även om en vis Johan ringde och väckte mig kl 8 på min första sovmorgons dag på länge.. Men vi stack iallafall ner till 4H.. För Smålandsposten skulle interjuva oss.. FÖR VI VANN HELA RIX!
(vi vann lägertoppen) Så sjukt kul var det..:)
Min röst är fortfarande inte bra efter festandet och skrikandet sista natten :)
Så sjukt bra.. Yngrelaget i kronoberg vann Vollybollen (Y) så sjukt kul de me :P Kronoberg vann Älgbrännbollen(udda idrottsgren), yngre laget kom även 2an i demo :O ( kan inte fatta det aså.. jag stog bara och snackade på :S haha bra iallafall :) sen kom vi 2:an i 4H kampen (Y)(frågesportstävling kan man säga..

Träffade ju också underbara personer.. Folket på rix finns verkligen inte ngn annan stans .. kan räkna upp jätte många men iallafall.. MAJA, ÄNGLA,FRIDA,ANTON, OSCAR,LINN,MARTIN,JONAS,ALEXANDER,IDA,JOSEFINE,ALBIN,TOMAS.. okej detta gick inte XD finns hur många som helst XD :P

Känns sjukt konstigt att vara hemma.. Där händer de ngt hela tiden.. nu slöar sig tiden fram..

Föresten de mesta bilderna kommer ut på Facebook och Bilddagboken.. :)
Kronobergs tema var " Sagobygden i Kronoberg"


Yngre Vollybollaget.. Som VANN :)


Under Sångtalangen

Yngre Demon.. Som vi kom 2a på :)

Udda idrottsgren (Älgbrännnboll kallades den) skit kul.. Som vi också VANN :)

På aktivitetsdagen var Jag, Maja och Frida på Gegkås (+massa mer så klart) och shoppade loss :P

och speeddejting så klart XD sjukt kul.. Man lär känna massa folk på de :P oftast iallfall :P

Mer mysiga bilder lägger jag ut på Facebook eller Bilddagboken som sagt.. :D


Ska nog ta och kolla på en film jag lånade av Maja igår nu.. A walk to remember heter den.. Hon sa att de var den bästa filmen i världen.. Så får vell se vad jag tycker :P

Och nu har halva låvet gått.. (Det har gått sjukt fort.. :/) snart gymnasiet.. shit aså :P haha

Film, film mera film

HejHej!

just nu ligger jag med datorn i sängen och deppar, det borde faktiskt vara förbjudet att göra mig sjuk bara sådär :( Jag som skulle ha varit med Annie på Östersjöfestivalen hela helgen men var tvungen att åka hem igår morse :/ Sedan dess har jag bara legat i sängen, sovit och kollat på film

Igår såg jag "How to loose friends" en ganska så förutsägbar film men inte jättedålig, skulle ge den 2 av 5 pussar!


Och tidigare idag såg jag "the Love Guru" Den var i töntigaste lagret men retade fram ett skratt då och då. Den får 2 av 5 pussar den också!



Den enda grej som får 5 pussar är Alvedon, det är fasen min enda vän just nu!

Och du såklart!  /Amanda


hemma igen :P

Tjosan nu är jag hemma från rix lägret med annie, maja och frida + en andra massa roligt folk : D
sjukt kul har vi haft det både soligt väder och lite regn här och där .
allting var helt kannon förutom nartur stigen där jag tappade min mobil :( inte så kul menn annars helt fantastiskt :D

nu kommer jag vara hemma  ca 7 dagar sedan bär det av till hållevik en vecka :P

 syster malin på standen i sundsvall :D


lite tid över :)

Hejsan nu när jag har lite tid över i mitt liv så tänkte jag skriva ett litet inlägg här på våran blogg :)

Jag har ju inte alls mycket tid över till att sitta vid datorn & bara ta det lungt men nu tog jag den tiden lite :)
Nu i två nätter har jag sovit hos simon & en natt har jag sovit hos amanda :)
och idag när jag kom hem så hade mamma & pappa varit & köpt en ny stor säng till mig den var mycket skön och inatt ska jag provsova i den för första gången :)
Om jag tänker efter så borde jag uppskatta min mamma & pappa mer eftersom dom är typ bäst & jag älskar verkligen dom även fast det ser ut som jag hatar dom ibland och jag är inte alls snäll ibland, men nu tänkte jag börja tänka på att verligen vara snäll mot dom eftersom dom typ är underbara mot mig :)!!!

Kom nyss hem ifrån mix min underbara häst som jag vekligen älskar :D han är verkligen bäst & skit rolig att rida men jag f¨år inte rida så mycket nu eftersom han ömmar i hovarna och det är lite jobbigt för jag vill bara ut i skogen & ha kul med han nu ! :D men jag få ta liten lugn gräs träning...

Nu tänkte jag lägga in 2 bilder & det är 2 bilder på mina 2 underbara prinsar :D mix & simon


Rix :D

Heej :)
Veckan har vell varit sådär..
Men nu kommer den bli toppen toppen (Y) För om 1 h åker Ängla jag maja och frida.. på Rixläger.. me Alla underbara från 4h :) 1 vecka i Älvsborg blir det :) kommer bli riktigt mys (Y)
Var ute me Maja (& Frida) igår och snackade mest Lägerminnen sedan förra året ( frida var inte me förra året) Även endel me sedan Bohuslän för 3 år sedan nu :O shit ... de känns som igår :O
Men aah de kommer bli toppen iallfall..
puss nu ska jag gör de sista innan jag åker :) puss på er.. kommer sakna sönder mig efter er men ändå... Ni kommer nog me ha de great :)

/Annie

livet leker !!

visste inte att ett liv kunde leka såhär mkt jag säger bara wow !
allt är verkligen perfekt nu !

fått en ny liten häst som heter mix & ja han är verkligen skit söt & helt underbar förutom att han börja testa mig en massa nu & lyckades slänga av mig igår ;) hahaha!!

livet leker med eftersom jag har tittat en liten sötnos som heter simon & nu är han min bara min min min :D hihih är typ överlycklig!

tillslut ville jag bara säga att mamma & pappa har köpt en ny säng åt mig:D är dunder glad! nu blir det en större & skönare säng & sen får jag ju även en söt nattgäst hos mig ibland :D:D:D<3

nu ska jag njuta mer av mitt underbara liv :D
puss /sara

RSS 2.0